phone call   0621998128

Contact

Richard van Zwol
Ambachtsweg 7
7917 RG Geesbrug
Nederland

Facebook van Zwol
phone call   0621998128
 
 
 
 

 

Van Zwol service bedrijf

De occasions rijdende winkels bij Servicebedrijf van Zwol


De occasions rijdende winkels bij Servicebedrijf van Zwol

Bij Servicebedrijf van Zwol zijn er verschillende occasions rijdende winkels in het assortiment. De rijdende winkels zijn degelijke tweedehandse wagens die nog vele jaren vertrouwd in gebruik genomen kunnen worden. De occasions rijdende winkels zijn een goede keuze voor de beginnende ondernemer vanwege de prijs-kwaliteit verhouding.

Welke occasions kunnen wij u aanbieden?

Bij occasions rijdende winkels in ons assortiment bestaat de keuze uit twee merken, namelijk de Spijktaal Optima en de Hoogstaal. De rijdende winkels zijn beschikbaar met een lengte vanaf 9 meter. Het oudste model komt uit het jaar 1994 en ons jongste model komt uit 1998. De occasions zijn prima instapmodellen rijdende winkels voor de beginnende ondernemen.  

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Servicebedrijf van Zwol?

Wanneer u wellicht van plan bent om een goedkope rijdende winkel aan te schaffen zit u goed bij Servicebedrijf van Zwol. Bent u benieuwd naar de prijzen? Vul dan het formulier aan de rechterzijde in om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de occasions, we staan u graag te woord

Vraag hier je occasion offerte aan!

 

Je eigen rijdende winkel?
Maak een afspraak

Van Zwol servicebedrijf
fit one bestfit kopie
Van Zwol servicebedrijf