phone call   0621998128

Contact

Richard van Zwol
Ambachtsweg 7
7917 RG Geesbrug
Nederland

Facebook van Zwol
phone call   0621998128
 
 
 
 

 

Van Zwol service bedrijf

Uw eigen verkoopwagen kopen bij Servicebedrijf van Zwol in Drenthe

Bent u op zoek naar uw eigen verkoopwagen? Kijk dan eens verder bij Servicebedrijf van Zwol in Drenthe. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van verkoopwagens.  Kijk gerust eens bij onze nieuwe modellen, occasions of eerder afgeleverde modellen. Ook is het mogelijk om uw oude verkoopwagen in te ruilen bij Servicebedrijf Van Zwol in Drenthe.

Complete service voor uw verkoopwagen bij Servicebedrijf van Zwol in Drenthe

Naast het verkopen van verkoopwagens kunnen wij u ook helpen met:

Concluderend kunnen wij alles voor u doen op het gebied van verkoopwagens.

Ontwerp uw eigen unieke verkoopwagen bij Servicebedrijf van Zwol

Uw verkoopwagen is het visitekaartje van uw bedrijf, hiermee ontvangt u klanten en verkoopt u uw producten. Een zeer belangrijke factor in uw bedrijf dus. Bij Servicebedrijf van Zwol is het mogelijk om een verkoopwagen op maat te laten maken, zo worden uw wensen optimaal gevolgd. Hierdoor kunt u een herkenbare uitstraling creëren voor uw klanten. Ook kunnen wij u goed adviseren door onze jarenlange ervaring. Servicebedrijf van Zwol luistert graag naar u.

Het beste onderhoud bij van Zwol servicebedrijf

Wij verrichtenonderhoud, schadereparaties en renovaties in onze bedrijfshal te Geesbrug.  Tevens beschikken wij over een servicedienst en onderdelen levering die doordeweeks en zaterdags van 's morgens 8 uur tot 's avonds 20 uur tot uw beschikking staat.  Zo kunt u er altijd op aan dat u met uw verkoopwagen op pad kan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kom gerust eens langs in onze bedrijfshal aan de Ambachtsweg 7 te Geesbrug. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 06-21998128

Wil jij ook je eigen rijdende winkel?
Neem dan nu contact met ons op!

 

Je eigen rijdende winkel?
Maak een afspraak

Van Zwol servicebedrijf
Van Zwol servicebedrijfVan Zwol servicebedrijf